Dette er med på å sikre deg som kunde et enda bredere spekter av tjenester,
og samtidig bidra til en enklere og smidigere bankhverdag for deg.

«Vi i Aktiv Eiendom i Lillestrøm har i flere år samarbeidet godt med Trøgstad Sparebank. Nå tar vi steget videre og samlokaliserer med banken for å skape et enda tettere bånd til kundene våre. Fetsund har alltid vært et satsningsområde for oss, og med lokalbanken i ryggen skal det bli morsomt å se hva fremtiden bringer» forteller Nils-Erling Bleikvassli, daglig leder Aktiv Lillestrøm.

Banken, som for øvrig feirer 175år neste år, har vært lokalisert i Fetsund sentrum i over 20år.

Daglig leder for filialen, Stian Skageng, forteller at banken for alvor har satt fotavtrykk i lokalmiljøet og er i sterk vekst.
Vi oppgraderer nå våre lokaler og tilpasser oss både flere kunder og endret kundeadferd. Samtidig opplever vi at stadig flere ønsker en lokalbank med dedikerte og lokale rådgivere – spesielt i tiden vi nå er inne i.
Sammen ønsker vi å gjøre både bankhverdagen og boligreisen enda enklere og tryggere for våre kunder.

Trøgstad Sparebank og Aktiv Eiendom har spesielt god lokalkunnskap og kjennskap til lokalsamfunnet på Fetsund og omegn, og det mener vi at er en stor fordel for våre kunder.

Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen til vårt nyoppussede rådgivningskontor på Fetsund, og gleder oss til spennende samtaler om både bank- og meglertjenester!

Logo Aktiv og Trøgstad Sparebank