-- Tema for dagen vil være lokal næringsutvikling og den nye storkommunen --


Tid:                           Onsdag 29. mai kl. 08.00 – 10.00
Sted:                         Fetsund sin nye storstue - Eika Fet Arena (Kirkeveien 91)
Påmelding:              Elektronisk påmelding her.

 Trøgstad Sparebank og Fet Næringsforening gjentar suksessen og har på nytt gleden av å sammen ønske velkommen til nytt frokostmøte onsdag 29.mai for alle næringsdrivende i Fet kommune.

 Vår intensjon med denne invitasjonen er å skape en møtearena for dere som driver næring i kommunen vår, ofte bare i selskap med seg selv eller et par andre. Ved å møte andre, enten det er kolleger eller folk i helt andre bransjer, håper vi at vi kan bidra til å bygge relasjoner og stimulere til et godt lokalt samarbeid.

Det vil bli enkel servering fra kl. 08.00 og det legges opp til mingling både i forkant og etter arrangementet. Det vil også bli anledning til å stifte nærmere bekjentskap med et par av Næringsforeningens medlemsbedrifter gjennom stands denne formiddagen.

  • Vi starter dagen med en synliggjøring av hvilken rolle Næringsforeningen har i lokalmiljøet og hvilket arbeid som legges ned.
  • Deretter skal vi stifte bekjentskap med to sentrale personer i den nye storkommunen, nemlig vår nye næringssjef Maria Hoff Aanes og Siri Kielland som blir direktør for kultur, miljø og samfunn. De vil presentere sine visjoner og tanker rundt fremtidens næringsutvikling i vår region.
  • Ståle Maldum vil gi oss en kort og spennende presentasjon av medlemsbedriften Infinitum som også er en stor aktør i Fet med mange spennende prosjekter.
  • Avslutningsvis vil ordfører John Harry Skoglund dra tematikken rundt næringsutvikling ned på det lokalet og nære i Fet, med fokus på kommuneplanen.

Vi håper du finner innholdet interessant og tar deg tid til å bli med oss denne morgenen -  kanskje får du også stiftet noen nye bekjentskap!

 

VELKOMMEN


      Trøgstad Sparebank logo                               Logo Fet Næringsforening