Januar byr på kulde, snø og herlige skiturer i fjellet, men vinteren varer ikke evig og snart må vi rette blikket mot årets høydepunkt, nemlig sommerferien.

Erfaringsmessig vil mange av oss  begynne å lete etter sommerens drømmereise allerede i januar.

 

Er du en av dem, kan vi gi deg noen nyttige tips:

1. Skreddersy din egen reise tilpasset dine ønsker og behov.

Besøk Eika Hoteller og finn det perfekte hotelloppholdet til den laveste prisen. Portalen sammenlikner tusenvis av nettsider og reservasjonssystemer og du får tilgang til over 5 millioner hotelltilbud med noen få tastetrykk.

2. Har du planer om å utforske mer, reise rundt og bli mere kjent med den lokale kulturen og landskapet?

Da kan det være lurt å bestille leiebil. Benytt deg av Eika Leiebil og finn bilen du ønsker til den laveste prisen. I tillegg får du 10 % ekstra rabatt når du betaler med ditt Eika Kredittkort.

3. Det er dessverre slik at både uflaks og uhell tar ikke ferie, så ikke glem sikkerheten på reisen.

Bestill utvidet reise- og avbestillingsforsikring så slipper du å bekymre deg. Forsikringen kjøpes i nettbanken og koster kr 249,- for et år av gangen. Du får bedre dekning dersom noe skulle skje, samt gratis Priority Pass som gir deg tilgang til over 1000 flyplass longer verden over.

 

Velger du å ikke utvide reiseforsikringen, er du fortsatt i trygge hender! Gratis reise- og avbestillingsforsikring er nemlig inkludert, når minst 50 % av reisens kostnader til transport og overnatting, for alle sikrede, er betalt med kredittkortet. Betalingen må selvfølgelig skje før en skade inntreffer.

 

Og du, har du lyst å vite mer? Les om hvorfor kredittkortet bør være ditt faste reisefølge.