Tid:                           Onsdag 21. november kl. 08.00 – 10.00

Sted:                         Fetsund sin nye storstue - Eika Fet Arena (Kirkeveien 91, Fet)

Påmelding:            Følg denne lenken

 

 

Trøgstad Sparebank og Fet Næringsforening har sammen gleden av å invitere næringsdrivende i Fet kommune til frokostmøte onsdag 21.november.

Det sies at frokosten er dagens viktigste måltid, og den bør være både næringsrik og gi energi til videre arbeid. Vår intensjon med denne invitasjonen er å skape en møtearena for dere som driver næring i kommunen vår, ofte bare i selskap med seg selv eller et par andre. Ved å møte andre, enten det er kolleger eller folk i helt andre bransjer, håper vi at vi kan bidra til å bygge relasjoner og stimulere til et godt samarbeid. Dette blir viktigere enn noen gang frem mot kommunesammenslåing,

Det vil bli servert frokost fra kl. 08.00 og det legges opp til mingling både i forkant og etter arrangementet. Det vil også bli anledning til å stifte nærmere bekjentskap med tre av Næringsforeningens medlemsbedrifter gjennom stands denne dagen.

 

  • Vi starter dagen med en synliggjøring av hvilken rolle Næringsforeningen og lokalbanken har i lokalmiljøet.
  • Deretter får vi en presentasjon fra Per Mathisen som er eier og daglig leder av Åkrene Mek. Han vil gi oss et innblikk i deres suksesshistorie og betydningen av et godt lokalt samarbeid.
  • Avslutningsvis får vi faglig påfyll fra Trøgstad Sparebank som vil ta for seg det aktuelle tema pensjon og hvilke muligheter du som næringsdrivende har og bør kjenne til.

 

 

VELKOMMEN

      Trøgstad Sparebank logo                               Logo Fet Næringsforening