Informasjon vedrørende Korona-viruset

Her har vi samlet Korona-relatert informasjon som berører deg som kunde.
raadgivere bm

Ved din side!

Norge og verden er i en unntakstilstand og både privatpersoner og bedrifter opplever konsekvensene av tiltakene i forbindelsee med Koronaviruset. Trøgstad Sparebank vil strekke seg langt for at våre bedriftskunder skal ha tilgang på kapital, likviditet og rådgiving i den situasjonen vi er i.

Vi har stengt banken for drop in!

Det er krevende tider, og vi må stå sammen. Med lokalkunnnskap og nærhet til våre kunder, skal vi strekke oss langt for å finne løsninger og hjelpe til de kommende ukene.
Bankens ansatte vil være tilgjengelige som vanlig på telefon og e-post, og de med avtalte kundemøter vil bli kontaktet for å se på muligheten for å kunne løse behov gjennom et telefonmøte, Skype eller lignende.

Kontaktinformasjon til banken:
Telefon: 69 82 49 00
E-post: post@tsbank.no

Åpningstider kundesenter:
Hverdager: kl 08.00 - 16.00
Helg: kl 09.00 - 17.00

Automatsonene på Fetsund og Skjønhaug er nå stengt for å begrense mulighetene for smitte. Det vil fortsatt være mulighet for uttak av kontanter i minibanken på torget på Skjønhaug. 
Ved behov for å sette inn kontanter, kan dette avtales på mail: post@tsbank.no.

Søknad avdragsutsettelse og forskudd på dagpenger.

Vi ønsker å hjelpe deg som er rammet av koronakrisen og tilbyr gebyrfrie avdragsutsettelser for både privat- og bedriftskunder. Er du permittert og venter på utbetalinger fra NAV? Vi tilbyr også kontokreditter på 10.000,-/20.000,- i 31 dager til 2,99 % og uten etableringsgebyr. Benytt søknadsskjemaene under eller ta kontakt med din rådgiver.

Sjefsøkonomens tanker om urolige tider

Jan Ludvig Andreassen blogger om om dagsaktuelle saker